Over ons

Unger Nolet Advocaten

Unger Nolet Advocaten heeft meer dan 30 jaar ervaring in juridische dienstverlening op het gebied van arbeidsrecht, medezeggenschapsrecht en bestuursrecht. Wij lossen juridische vraagstukken op voor ondernemers, ondernemingsraden, werknemers en maatschappelijke organisaties. Vanuit onze expertise bieden wij snel en direct maatwerk. Wij zijn thuis in de branches van onze cliënten en hebben door de jaren heen duurzame klantrelaties opgebouwd.

 

Cliënten vertrouwen op onze deskundigheid en heldere advisering, zij kiezen voor onze betrokkenheid. Nieuwsgierig? Neem contact op met één van onze advocaten.

 

Elk jaar organiseren wij verschillende seminars voor onze cliënten. Blijf op de hoogte van onze activiteiten via onze nieuwsbrief.

 

Voor wie?
Unger Nolet Advocaten verleent juridische diensten aan bedrijven, instellingen, ondernemingsraden en (ondernemende) particulieren.

Els Unger en Muriël Nolet zijn ingeschreven in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten op het hoofdrechtsgebied arbeidsrecht met sub-registraties medezeggenschapsrecht en collectief arbeidsrecht. Deze registratie verplicht onze advocaten om elk kalenderjaar volgens de normen van de NOvA opleidingspunten te behalen op dit rechtsgebied.