Advocaten

Advocaten

Els Unger

“Ervaren oplosser van uw juridische vraagstuk!”

 

Partner/oprichter van Unger Nolet Advocaten met ruim 30 jaar ervaring. Els is gespecialiseerd in het oplossen van juridische vraagstukken op het snijvlak van arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Voor rechtsvragen over medezeggenschap en governance creëert zij innovatieve oplossingen en met haar kennis van het bestuursrecht zorgt zij dat die duurzaam en maatschappelijk verantwoord zijn. Els is een bevlogen opleider/trainer op de gebieden arbeid, medezeggenschap en governance. Haar docentschap wordt zowel door HR-professionals en juristen, als door ondernemingsraden en bestuurders gewaardeerd met de hoogste ratings.

 

Voor wie?

 • Arbeid, onderneming en medezeggenschap: werkgevers, ondernemingsraden, werknemers en zzp-ers
 • Bestuursrecht: ondernemers en organisaties

 

Contact
Neem contact op met Els Unger: unger@ungernolet.nl

 

Nevenactiviteiten

 • Voorzitter Raad van Commissarissen OSR Juridische Opleidingen
 • Voorzitter Raad van Toezicht Hortus Botanicus Amsterdam
 • Voorzitter Interne Bezwaarcommissie Zorggroep Almere
 • Voorzitter Bezwaar- en klachtencommissie Koninklijke Visio
 • Voorzitter Bezwaarcommissie Nederlandse Beroepsorganisatie Accountants
 • Voorzitter Bezwaarcommissie Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie
 • Lid Klachtencommissie Bijzondere Opsporingsdiensten
 • Lid van Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland, Vereniging voor Arbeidsrecht en Vereniging voor Corporate Litigation

linkedin

Muriël Nolet

“Jouw stem in een juridisch jasje.”

 

Muriël Nolet is een partner met ambitie. De combinatie van bestuursrecht, arbeids- en medezeggenschaprecht in haar praktijk is uniek en uitdagend. Met grote interesse en tomeloze inzet duikt zij in haar zaken en werkt zij naar het beste resultaat voor u, haar cliënt.

 

Muriël over haar werk: “Het recht spreekt niet altijd voor zich. Er is een verschil tussen gelijk hebben en gelijk krijgen. Een advocaat heeft creativiteit nodig en moet strategisch vooruitdenken. Bij elke zaak neem ik even afstand, hoe kort ook, zodat details niet de overhand nemen en het belang van mijn cliënt voorop blijft staan. Niet alleen het resultaat, maar juist ook de weg daarnaartoe telt.”

 

Naast adviseren en procederen geeft Muriël met regelmaat workshops (op seminars, congressen en in-house) over actuele ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht en medezeggenschap. Zij is sinds 2014 advocaat en heeft in 2017 de opleiding tot arbeidsrechtspecialist voltooid. Zij is toegelaten tot de Verenging van Arbeidsrecht Advocaten Nederland (keurmerk arbeidsrechtspecialist).

 

Tot haar clientèle behoren (de ondernemingsraden van) grote commerciële ondernemingen, zorginstellingen en startups. Maar ook voor het individu zet zij zich met volle overtuiging in.

 

Cliënten zeggen over haar

Je kwam weer met inzichten waar wij totaal niet aan gedacht hebben!” (ondernemingsraad startup)

Bedankt voor je harde werk, goede advies en steun maar vooral voor deze overwinning!” (werknemer)

 

Contact
Neem contact op met Muriël Nolet: nolet@ungernolet.nl

 

Nevenfuncties en -activiteiten

 • Lidmaatschap: Vereniging Jonge Balie Amsterdam
 • Lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA)
 • Lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)
 • Lid van Stichting Magna Charta
 • Lid van de Raad van Toezicht van stichting Beeldend Gesproken en bestuursvoorzitter van de stichting Vrienden van Beeldend Gesproken.

linkedin

A.B. (Bruno) van Els

“Beter een goede en snelle oplossing, dan een langdurig juridisch conflict en onzekere uitkomst.”

 

Bruno (A.B.) van Els is meer dan 30 jaar advocaat. Bruno is specialist in arbeids- en ambtenarenrecht en medezeggenschapsrecht.

 

Aanpak van Bruno van Els
De slogan “Beter een goede en snelle oplossing, dan een langdurig juridisch conflict en onzekere uitkomst” geeft de aanpak van Bruno in veel van zijn zaken weer. Voortdurend zoeken vanuit een vraagstuk naar een oplossing. Dat geldt voor eenvoudige zaken maar in het bijzonder voor complexe geschillen. Vanuit de analyse komt de oplossing.

Cliënten omschrijven Bruno als grondig, snel en een doorpakker. Bruno is niet alleen juridisch sterk maar denkt ook altijd mee over de strategie. Als het nodig is, wordt geprocedeerd.

 

Voor wie?

Bruno van Els treedt op voor maatschappelijke organisaties, ondernemingsraden, werkgevers en werknemers.

 

Meer over Bruno van Els

Over verscheidene arbeidsrechtelijke onderwerpen heeft hij publicaties op zijn naam staan. Hij is co-auteur van het handboek Ondernemingsraad en ontslag. Bruno is op zijn vakgebieden docent bij OSR Juridische Opleidingen en de Academie voor de Rechtspraktijk.

Daarnaast verzorgt Bruno regelmatig in-housetrainingen en seminars op het gebied van arbeids- en ambtenarenrecht en medezeggenschapsrecht.

 

Contact

Neem contact op met Bruno van Els: vanels@ungernolet.nl

 

Lidmaatschappen

• Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)
• Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam (VAAA)
• Vereniging voor Arbeidsrecht

linkedin